Nästa artikel

Snart är sommarlovet här och vardagens rutiner som bortblåsta. För somliga låter detta som en drömtillvaro – men knappast för alla. Att ha dagar utan tydlig struktur som flyter ihop med varandra kan vålla svårigheter i många familjer. Här kommer tre inspirationsartiklar från Special Nest som förhoppningsvis underlättar sommarplaneringen.

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger inom Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Tre inspirationsartiklar om sommarplanering och npf:

"Sommarlovet  en överlevnadsguide": Detaljerade scheman, återkommande vilodagar och skydd mot insekter. Det är några ingredienser som behövs för att sommaren ska fungera för Lotten Grapes familj.

"Populär lekgrupp för barn med npf": Detta är en intervju med Lisa Edvinsson, grundare av lekgruppen Tillsammans som anordnar fritidsaktiviteter för barn och ungdomar med npf. 

"Undvik stress och oro med en bra sommarplanering": Här har vi pratat med Jessica Stigsdotter Axberg, grundare av och vd på företaget Mrs Hyper, om hennes familjs veckoplanering för sommaren.

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons