Nästa artikel

  • Den 10 december går startskottet för årets Musikhjälpen från Lund. Årets programledare är Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz.

  • Producenten Anna Johannessen har fullt upp med planeringen inför årets omgång med Musikhjälpen. ”Det är en utmaning och mycket saker händer på plats under tiden programmets sänds. Men det är elfte året så vi börjar få lite rutin på det", säger hon.

     

Premium Personer med funktionsvariationer, däribland npf, står i centrum i årets upplaga av Sveriges Radios och Sveriges Televisions program Musikhjälpen. "Utöver att samla in pengar är vår förhoppning som utbildare att det kommer leda till en kunskapshöjning kring funktionsnedsättningar", säger huvudproducent Anna Johannessen, till Special Nest.

I år går elfte upplagan av SR:s och SVT:s Musikhjälpen från skånska Lund. Den 10 december flyttar årets programledare Daniel Adams-Ray, Farah Abadi och William Spetz in i en glasbur och kommer i 144 timmar sända live kring temat ”Alla har rätt att funka olika”. Huvudproducenten Anna Johannessen berättar att valet av temat funktionsnedsättningar har fått ett mycket bra mottagande runt om i landet. – Det har varit ett stort engagemang och intresse. Många som har startat insamling

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Aktiviteter
Annons