Användarvillkor

 

Allmänt
Följande villkor gäller för din användning av tjänsten Special Nest som tillhandahålls av Nestinne AB, 559022-0363 (nedan benämnt ”Special Nest” eller ”vi”). Genom att registrera dig för en prenumeration godkänner du dessa villkor.

Special Nest tillhandahåller texter, artiklar, bild och rörlig bild i digitalt format via webbtidningen Special Nest och webbsidan www.specialnest.se

VD och ansvarig utgivare är Anna Bjurenstam. 

Du måste vara minst 18 år (eller ha din förälders/målsmans godkännande) för att bli prenumerant, och får att ta del av utbudet måste du ha en smartphone/surfplatta/dator med internetuppkoppling.

 

Priser och betalning
Prenumerationen på Special Nest kostar 79 kronor, inkl moms, i månaden för privatpersoner och enskilda prenumeranter.

Prenumeration för skola, landsting, organisation och företag kostar 399 kronor, exkl moms, i månaden, då ingår 10 prenumerationskonton.

Genom tecknandet av en prenumeration erhåller du rätten att ta del av allt Special Nests premiummaterial.

Som prenumerant hos Special Nest får du löpande obegränsad tillgång till Special Nests alla artiklar och premiummaterial mot betalning i förskott av en fast avgift per månad.

Du lämnar aktuella och giltiga betalningsuppgifter enligt den betalningsmetod du erbjuds när du skapar ditt konto. Detta innebär att du måste ha ett konto- eller kreditkort som är utfärdat i det land som du är bosatt eller ange annan information som krävs för betalningsmetoden i frågan. Du är skyldig att se till att det finns täckning på ditt konto för att betala avgiften inför varje ny betalningsperiod.

Vid tecknandet av en prenumeration registrerar du ett konto där du kan spara artiklar för vidare läsning. Prenumerationen på tidningen når du genom att logga in på ”Mitt konto” på www.specialnest.se

Genom att registrera ett Special Nest-konto accepterar du att vi skickar e-post som berör Special Nest.
För att registrera ditt konto kommer du att behöva lämna vissa uppgifter, däribland din e-postadress och lösenord. Innehavare av Special Nest-konto ansvarar för att lämnade uppgifter är korrekta och uppdateras vid behov. Du uppmanas att förvara dina användaruppgifter (användarnamn och lösenord) säkert och oåtkomliga för andra personer. Special Nest kommer inte att begära dessa uppgifter av dig. Om det finns skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter skall du snarast underrätta Special Nest om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

 

Giltighetstid och uppsägning
Dessa villkor träder ikraft i och med att du accepterar dessa villkor och registrerar dig för en prenumeration på Special Nest. Du får omedelbart tillgång till tjänsten via ditt konto på Special Nest, vilket innebär att du saknar ångerrätt eftersom tjänsten levereras direkt genom att du kan ta del av utbudet som ingår i din prenumeration.  Villkoren gäller därefter till dess att de sagts upp av dig eller oss. Vid uppsägning av dessa villkor har du inte längre rätt att ta del av Special Nests premiummaterial.

Du har rätt att när som helst säga upp din prenumeration genom att avsluta den på ”Mitt konto” eller skicka ett meddelande till oss på de kontaktuppgifter som återfinns på vår hemsida, www.specialnest.se

Special Nest behöver skälig tid för att hantera din uppsägning. Om du säger upp din prenumeration får du tillgång till tjänsten till utgången av den abonnemangsperiod som du har betalt för. Efter utgången av aktuell prenumerationsperiod har du inte längre tillgång till tjänsten och kan inte längre ta del av utbudet. Special Nest återbetalar inte någon avgift för eventuell kvarvarande prenumerationsperiod utan uppsägningen innebär att du har rätt att använda tjänsten till utgången av den prenumerationsperiod du har betalt för.

Uppsägning måste ske senast innan midnatt den sista dagen på aktuell abonnemangsperiod för att inte debitering ska ske och därmed abonnemanget ska gälla till och med nästa abonnemangsperiod. Uppsägning per telefon eller e-post ska ske senast klockan 16 vardagen före utgången av aktuell abonnemangsperiod.

Special Nest har rätt att stänga av din tillgång till tjänsten vid brott mot avtalet, mot lag eller förordning.

Temporär avstängning kan ske även vid saknad av täckning för avgift på grund av omständigheter utanför Special Nests kontroll. När avgiften betalas återaktiveras prenumerationen och du får åter tillgång till utbudet.

 

Garantier och service
Vid frågor eller problem med tjänsten kontakta Special Nest. Telefonnummer: 072-556 79 00.

Innehållet på Special Nest, så som text, grafik, logotyper, knappikoner, bilder och tryckt material tillhör Special Nest.

 

Privat Policy
När du blir prenumerant hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post redaktionen@specialnest.se