Nästa artikel

Missade du föreläsningen om Selektiv mutism? Vi har föreläsningen inspelad och den finns gratis att tillgå som Special Nest prenumerant! Mejla live@specialnest.se om du vill se inspelningen. Ett barn med selektiv mutism kan vara knäpptyst i skolan och andra miljöer medan det pratar på obehindrat hemma. Om diagnosen inte upptäcks kan den leda till stora konsekvenser för den drabbade. Selektiv mutism är ingen NPF-diagnos utan klassificeras som en ångestdiagnos. Däremot kan Selektiv mutism finnas som en diagnos i kombination med autism. Special Nest har bjudit in Johanna Syrén från projektet och föreningen ” Tala om tystnad” för att berätta mer om Selektiv mutism och hur man som anhörig och personal kan hjälpa barn med diagnosen.

När: onsdagen den 13:e januari 2021, klockan 19.00, 60 minuter inklusive frågestund

Hur: Via mötesplattformen Zoom. Gratis för Special Nest prenumeranter. Icke prenumeranter: 150 kr.

För vem: Föreläsningen riktar sig till vårdnadshavare, personal inom skola, vård och omsorg.

Anmälan som prenumerant: Mejla live@specialnest.se ditt intresse, samt vilken mejl du har som inloggning till Special Nest så skickar vi en inloggningslänk och instruktioner till dig.

Anmälan som ickeprenumerant: Mejla live@specialnest.se ditt intresse och skriv att du önskar deltar som icke-prenumerant så skickar vi swishnummer/postgironummer samt en inloggningslänk
och instruktioner till dig.

Obs! Anmäl dig så snart som möjligt då platserna är begränsade. Sista anmälningsdag är måndagen den 11 januari 2021.

Annons