Nästa artikel

  • Pontus Langendorf är producent på Scenkonst Sörmland.

  • Artisten Jenny Wilson är den som samarbetar närmast med de unga som får chansen att uttrycka sig om sin verklighet utanför skolans gemenskap.

Premium Unga som är bosatta i Sörmland och som av olika skäl inte klarar att gå i skolan får nu möjlighet att nå ut med sina tankar via ett unikt musikprojekt. De uppmuntras skriva texter som popartisten Jenny Wilson sedan ska göra låtar av. Låtarna blir även musikvideor som publiceras på YouTube. Special Nest har intervjuat Pontus Langendorf, projektansvarig på Scenkonst Sörmland.

Pontus Langendorf är scenkonstproducent med inriktning på musik och arbetar på Scenkonst Sörmland, en kulturverksamhet inom film, musik, teater och dans i Sörmlands län. Han är själv utbildad klassisk musiker i slagverk på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har bland annat spelat i slagverksensemblen Kroumata. När den lade ner sökte han sig hit till Scenkonst Sörmland i Eskilstuna, vars uppdrag omfattar alltifrån offentliga föreställningar till skolkonserter och musik på ä

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Annons