Nästa artikel

  • Psykologen och författaren David Edfelt brinner för att sprida kunskap om hur man kan kommunicera med människor som krockar med tillvaron. 

  • David Edfelt och Bo Hejlskov Elvén står bakom podden David & Bo Pratar Pedagogik.

  • Petra Krantz Lindgren och David Edfelt gör tillsammans podden Relatera mera.

Premium David Edfelt är psykolog och författare till flera böcker om problemskapande beteenden. Nu hörs han även i nya podcasten "Relatera mera" som handlar om vuxnas kommunikation och konflikthantering med barn och unga. Trots det tunga ämnet varvas goda råd med glada skratt. För Special Nest berättar David Edfelt om lärdomarna från uppväxten, varför han valde att bli psykolog och om sitt arbete med att sprida kunskap om lågaffektivt bemötande.

– Jag har en lättsam sida och en tyngre sida. När det gäller vänner har jag valt extroverta typer och matchar lätt med dem, men jag gillar också att lyssna på det tungsinta. Livet är komplext och man behöver förhålla sig till det och hitta ljuset, säger David Edfelt till Special Nest. David Edfelt är legitimerad psykolog och författare till flera framgångsrika böcker om hur vuxna kan hantera problemskapande beteenden hos barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsätt

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Aktiviteter
Annons