Nästa artikel

Hur är det att växa upp, gå i skolan och söka arbete för den som har en dold funktionsnedsättning? I boken "Två världar möts - att leva med Aspergers syndrom", som kommer ut i januari, delar Andreas Brunnström med sig av sina erfarenheter.

Han har skrivit boken tillsammans med frilansjournalisten Anna-Maria Stawreberg och förhoppningen är att öka förståelsen och kunskapen om asperger. Andreas Brunnström är 36 år och har erfarenhet av att bemötas av en omvärld som inte alltid visar förståelse för hans funktionsnedsättning. I boken berättar han öppet om bland annat mobbning, familjerelationer, förälskelser, drömmen om att gifta sig med en man och adoptera barn.

Andreas har en stark drivkraft att hjälpa andra som lever med en dold funktionsnedsättning, och deras närstående, att få en bättre vardag. 

– Tänk om jag kan få en massa människor att förstå, och lära sig lite mer om hur det är att ha asperger. Att det finns hopp, de båda världarna kan mötas och lära sig av varandra, säger Andreas Brunnström i ett pressmeddelande från Gothia Fortbildning. 

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons