Nästa artikel

  • "Det ger mig glädje att se, att kunna kommunicera vidare det jag har lärt mig. Just för att jag vet hur dåligt jag mådde och kunna erbjuda möjligheten till de människorna som vill", säger Fredrik Ankarsköld som vill sprida välmående genom sitt arbete med Lyckopodden.

Premium Fredrik Ankarskölds barndom präglades av ilskeutbrott. Från tre års ålder hade han kontaktfamilj för att avlasta sin mamma. När han fyllt 24 år fick han diagnoserna add och asperger. Och nu har personlig utveckling och sökandet efter lycka blivit hans specialintresse. Han driver Lyckopodden där han delar med sig av sina erfarenheter.

– Jag går inte på rosa moln hela dagarna, men jag har en bas där jag mår bra, vilket gör att stormar det lite så är det okej. Men förut när jag inte mådde bra så drunknade jag i mina känslor när det stormade. En dålig dag nu betyder inte att jorden går under på samma sätt som förut. Jag har också lärt mig att hitta och se möjligheterna innan ett problem hinner eskalera. Fredrik Ankarsköld växte upp med en ensamstående mamma. Han hade mycket aggressionsutbrott redan som

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons