Nästa artikel

  • "Då förstod jag. 'En annan dag' kanske aldrig kommer och det blev så tydligt att jag måste ta vara på nuet. Därför gav jag 2014 ut boken om Frida som dittills bara hade legat på hyllan och samlat damm", säger Annika Gelin. 

Premium Hon har aldrig mött en större utmaning, men heller aldrig fått så mycket i retur. Annika Gelin brinner för att dela med sig av sina erfarenheter i egenskap av mamma till ett barn med högfungerande autism. Särskilt det positiva. För Special Nest berättar hon om den omtumlande perioden när livet fick en annan riktning, vikten av egentid och musikens helande kraft.

Kaffekorgen är packad, om en stund ska hon åka ut till ”sin” brygga igen och bara vara. Läsa lite, blunda lite, känna doften av vinter. Här har Örebrobon Annika Gelin skapat sitt eget andningshål i den annars så hektiska tillvaron med två halvtidsjobb, bokreleaser och musikaluppsättningar. Rollen som mamma till en funktionsunik dotter med högfungerande autism kräver också sin tribut, men i dagsläget väljer hon att se möjligheter istället för hinder. Det kan låta klyschigt,

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons