Nästa artikel

  • ”Vår npf-familj har överlevt och kommit igenom allt svåra, vi ha fixat det. Det kan vara riktigt tufft med det finns faktiskt hopp och det vill jag förmedla", säger AnnKatrin Noreliusson.

  • AnnKatrin Noreliusson har gjort flera avsnitt med sonen Markus som öppenhjärtat har berättat om hur det är att leva med tvång och ångest.

Premium I AnnKatrin Noreliussons Familjebalanspodden delar hon och hennes familj med sig av sina erfarenheter som npf-familj. ”Jag vill göra skillnad för människor som lever med npf, det är anledningen till att jag gör podden”, säger hon.

Häromdagen hörde AnnKatrin Noreliusson att en lyssnare hade strukit kläder under många timmar under helgen för att ha en ursäkt att kunna lyssna igenom alla avsnitt. – Hon sa att hon inte kunde sluta lyssna, eftersom den varit så intressant. Sådant betyder jättemycket. Jag har fått så mycket positiv feedback och det är fantastiskt, jag gör ju podden för lyssnarna, säger AnnKatrin Noreliusson. Hennes tre ledord i podden är att öka kunskapen, skrota skammen och inge hopp. – Mi

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons