Nästa artikel

  • "Idag finns det nästan inget stöd alls för anhöriga till personer med ocd. Då vill jag bidra till att öka kunskapen och skrota skammen", säger AnnKatrin Noreliusson.

  • AnnKatrin Noreliusson tillsammans med sin son Markus.

Premium Där det finns tvångssyndrom i familjen, där är det tvångssyndromet som styr hela familjens tillvaro. Detta berättar AnnKatrin Noreliusson vars son Markus diagnostiserades med tvångssyndrom när han var i nioårsåldern. Nu har AnnKatrin Noreliusson skapat den nätbaserade anhörigklubben OCDhjälpen. Hennes avsikt är att bidra med gemenskap, information om diagnosen och konkreta råd. Special Nest har intervjuat henne.

AnnKatrin Noreliusson har många järn i elden. 2015 skapade hon Familjebalanspodden för att sprida kunskap om olika neuropsykiatriska diagnoser, npf. Sedan dess har hon producerat över hundra avsnitt och intervjuat personer som har npf, deras anhöriga samt olika npf-experter. Och inom ramarna för företaget Familjebalans sysslar AnnKatrin Noreliusson med bland annat föreläsning, utbildning, handledning och coaching inom npf-området, inte minst baserat på sina egna erfarenheter av att va

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons