Nästa artikel

  • "Jag ser egentligen inte mig själv som en författare och bedömer inte boken på det viset. Jag är en lösningsorienterad människa som väver samman olika aspekter från psykologi och pedagogik för att kunna stärka och hjälpa barnen", säger Carl-Johan Forssén Ehrlin.

Premium Matvägran, rädsla för spindlar och längtan efter kompisar. Det är några knepiga frågor som avhandlas i barnboken ”Modiga Morris” som är skriven av Carl-Johan Forssén Ehrlin, författare till den internationella försäljningssuccén ”Kaninen som så gärna ville somna”. Special Nest har intervjuat honom.

Beteendevetaren Carl-Johan Forssén Ehrlin – som tidigare har jobbat som coach och föreläsare inom ledarskap och personlig utveckling – gav år 2011 ut barnboken Kaninen som så gärna ville somna – en annorlunda godnattsaga via eget förlag. Då anade han inte att berättelsen ett antal år senare skulle vara översatt till 40 språk och ha toppat försäljningslistor internationellt. Boken bygger bland annat på mental träning, avslappningsövningar och psykologi och har hyllats av f

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons