Nästa artikel

  • "Snigelfarten är en sån klassisk grej för mig: jag tar inte in information första gången, jag behöver vägledning ett X antal gånger", säger Victor Wikander Liabäck.

  • Fotografen Victor Wikander Liabäck är aktuell med ADHD i bilder som gestaltar tillvaron med adhd.

  • Boken ADHD i bilder berättar koncist om bland annat rastlösheten, humörsvängningarna, den dåliga självkänslan, vardagskaoset och utanförskapet.

Premium Fotografen Victor Wikander Liabäck är bokaktuell med "ADHD i bilder", en fotobok som inte ryggar för de problem som livet med diagnosen kan medföra – problem som upphovsmannen har upplevt i egen hög person. Förhoppningen är att boken ska öka förståelsen för tillvaron med adhd.

Om Victor Wikander Liabäck bara fick välja en enda bild från hans fotobok ADHD i bilder, en bild där igenkänningen är som starkast, så är det bildmontaget på han själv som rider en snigel (se ovan). – Snigelfarten är en sån klassisk grej för mig: jag tar inte in information första gången, jag behöver vägledning ett X antal gånger. På varje nytt jobb har jag varit noga med att säga att det tar längre tid för mig att lära mig alla saker, men att det blir skitbra sedan. Vic

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Aktiviteter
Annons