Nästa artikel

  • Eva Lanteli är lärare, lärarutbildare samt författare till nya boken "Lyckas som lärare – åtta steg till bättre undervisning".

Premium Hur kan lärare förbättra sin undervisning? Den frågan har Eva Lanteli jobbat med ständigt under sina 40 år i yrket. I en ny bok delar hon med sig av 8 pedagogiska principer som ska öka lärares chanser att med små medel lyckas bättre i klassrummet. Principerna är till för alla elever men de hjälper även många elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som adhd och autism, menar hon. För Special Nest berättar Eva Lanteli om de 8 stegen.

Eva Lanteli har jobbat som lärare och lärarutbildare under hela sitt yrkesliv. Men att hon började utveckla de pedagogiska principerna tog sin början när hon lämnade läraryrket. – Jag upplevde att jag inte nådde fram med mina idéer som lärare och började istället hålla kurser i praktisk pedagogik för yrkesgrupper som inte är lärare då jag hade insett att behovet av pedagogik behövdes där också, säger Eva Lanteli när Special Nest ringer upp. När hon sedan återvände till

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Skola
Annons