Nästa artikel

En person med egen erfarenhet som vänt situationen till något positivt. Det är en del av motiveringen till varför författaren och föreläsaren Christian Dahlström blev årets vinnare av Psykiatrifondens Fördomspris, som delas ut varje år till en person eller verksamhet som på ett betydande sätt motverkar fördomar om psykisk ohälsa. Special Nest har tidigare intervjuat Christian Dahlström om hans bakgrund och drivkrafter – missa inte att läsa artiklarna nedan.

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger inom Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Två artiklar om Christian Dahlström i Special Nest:

”Psykiatrin är ett svart får inom vården”: Här berättar han på ett öppenhjärtigt sätt om bakgrunden till varför han vill sprida mer kunskap om två folksjukdomar: panikångest och depression. 

"Författaren om psykisk ohälsa: 'Jag vill att folk ska vakna'": Här berättar han om boken Kalla mig galen – berättelser från Psyksverige, där han har intervjuat experter och kändisar om psykisk ohälsa. 

Kategorier: 
Aktiviteter
Annons