Nästa artikel

Det är förmodligen ingen nyhet att en bra planering kan leda till minskad stress och mer energi i vardagen. Men hur ska man egentligen gå tillväga för att göra tillvaron mer strukturerad och överblickbar? Special Nest har tidigare publicerat en uppsjö artiklar på temat ordning, struktur och planering. Här kommer 4 lästips. Trevlig läsning!

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger inom Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

4 Special Nest-texter om vardagsplanering:

"Så kan stressen minska för lärarna": Här berättar vi om boken ”Hållbart lärarliv” som genom en rad handfasta tips och råd ska hjälpa lärarna att få mindre stress och mer struktur på jobbet.

"Han har skrivit en överlevnadsguide till adhd": En intervju med Joakim Hedström som har skrivit en tipsbok, i form av en överlevnadsguide, om hur personer med adhd kan få mer struktur i tillvaron.

"Lista: 12 appar som organiserar livet": Digitala kalendrar, att göra-listor och tidsstöd. Här tipsar Special Nest om apparna som kan bidra till mer ordning och reda samt minskad stress i tillvaron.

"Vardagsplanera som ett proffs": Här har vi pratat med Erika Norberg, som har svart bälte i planering. Tack vare noggrann struktur har hon tagit kontroll över sin tid och hjälpt sina skolelever att höja betygen.

Kategorier: 
Metoder
Annons