Nästa artikel

Snart är sommarlovet här och vardagens rutiner som bortblåsta. För somliga kan det låta som en drömtillvaro – men långt ifrån för alla. Att ha dagar utan struktur som flyter ihop med varandra kan skapa problem i många familjer. Här bjuder Special Nest på fyra öppna artiklar med blandade tips inför sommaren. Trevlig läsning!

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger inom Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Fyra artiklar att läsa inför sommaren:

"Undvik stress och oro med en bra sommarplanering": Jessica Stigsdotter Axberg, grundare av Mrs Hyper, intervjuas om en aktivitetsplanering som kan användas för att strukturera sommaren. 

"En överlevnadsguide":  Vilodagar, schemaläggning och skydd mot insekter. Lotten Grape skriver en krönika för Special Nest om hur man som npf-förälder kan organisera sommarens veckor. 

"Böcker för hängmattan": En lista över npf-relaterade böcker att läsa under regniga (eller soliga) dagar.

"Träna hjärnan på stranden":  Lek hänga gubbe, memorera påhittade bilregistreringsskyltar eller leta olika föremål. Här är några korta tips om hur man på ett enkelt sätt kan träna hjärnan på stranden. 

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons