Nästa artikel

  • ”Det är förödande att gå igenom hela sin skoltid och känna sig korkad, när man egentligen har en fantastisk kapacitet som helt förbises av alla pedagoger. Jag vet att det här är ett stort problem för många barn”, säger Karin Elf.

     

  • "Det är otroligt viktigt att få hjälp tidigt för att hamna i rätt sammanhang. Därför behöver man också tidigt få sin diagnos för att veta vart man ska vända sig”, säger Karin Elf som bloggar mycket om barn, familj och skola på Adhdministeriet.se.

Premium Hennes åttaårige son med npf-diagnos har precis börjat skolan igen efter att ha varit hemma över ett halvår. Karin Elf, som själv har en adhd-diagnos, vill nu använda sina erfarenheter till att hjälp andra. Det gör hon bland annat genom sin blogg på Adhdministeriet.se och i höstas fick två av hennes inlägg om problemen inom Sveriges skolor stort genomslag.

”Så här är det: Jag har stora igångsättningssvårigheter. STORA. Oftast stannar mina tankar och planer enbart vid att just vara tankar och planer. Jag lever mitt liv mestadels i mitt huvud. Live är inte min grej.” Så inledde Karin Elf sitt första blogginlägg ”I huvudet vs live” som publicerades den 21 maj 2016 på Adhdministeriet.se, en bloggportal om adhd hos vuxna. – Det sammanfattar mig väldigt bra. Det är mycket dagdrömmar, om vad jag ska göra, vad som kommer hända d

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons