Nästa artikel

  • Amerikanske bokförläggaren och aktivisten Joe Biel har nu skrivit en handbok om hur man som autistisk person kan lära sig mer om relationer och finna kärleken.

  • The Autism Relationships Handbook finns ännu bara på engelska men ger goda råd om hur man kan förbättra sina relationer oavsett om man är autistisk eller inte.

Premium Joe Biels uppväxt i USA präglades av missbruk och våld och ingen förstod att han kunde vara autistisk. Som vuxen fick han sin diagnos och kunde skapa ett bättre liv med hälsosammare relationer. Nu är han mentor för andra autister och får ofta frågor om kärlek och vänskap. Därför har han skrivit boken "The Autism Relationships Handbook".

– Det är magiskt när kärleken får två personer att känna sig nära och förstå varandra och det är roligt att förenkla sina egna idéer till ord som kan beskriva detta tydligt, säger Joe Biel till Special Nest. Joe Biel är filmare och författare, men också förläggare på det egna förlaget Microcosm i Portland, USA. Han brinner för litteratur som kan hjälpa andra i svåra livssituationer, men hans egen väg till ett stabilt vuxenliv var lång. När Special Nest når Joe Biel f

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Aktiviteter
Annons