Nästa artikel

  • "Vi hoppas att fler hittar oss och blir motiverade att komma på studiebesök och börja hos oss", säger Madeleine Fontler, verksamhetsansvarig för Hollywood Hills, en daglig verksamhet med kreativt fokus för personer med neuropsykiatriska diagnoser.

Premium En daglig verksamhet med inriktning mot kultur och media som har tagit sitt namn från den amerikanska filmindustrin. Så kan man beskriva Hollywood Hills, som öppnade förra sommaren i Linköping och som vänder sig till personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Allt började våren 2016. Socionomen Madeleine Fontler, som då arbetade på ett startboende för personer med olika funktionsnedsättningar inom Norrköpings kommun, upptäckte att utbudet för den målgruppen när det gällde daglig verksamhet var smal. –  Många hade kultur och media som specialintresse men det fanns inget i den genren inom daglig verksamhet, säger hon.   Hollywoodinspirerat Ett år senare, i mitten av 2017, var hon som anställd inom Östgöta Omsorg & Service med

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons