Nästa artikel

  • 25-åriga Josefine Kvist tillsammans med barnen Alfred och Melker. ”Så länge jag kan inspirera och öka kunskapen om autism så kommer jag fortsätta med Instagram och min Youtubekanal. Men har jag mycket under en period så lägger jag inte upp filmer. Familjen kommer alltid först, det andra är min hobby", säger hon.

Premium När Josefine Kvists son Melker fick diagnosen autism började hon dela med sig av sina upplevelser och tankar på Instagram. I dag har hon över 20 000 prenumeranter och har även dragit igång en vardagsnära Youtubekanal. ”Jag är glad om vi som npf-familj kan hjälpa andra som är i en liknande situation”, säger hon i en intervju med Special Nest.

I Josefines Kvists Youtubekanal får tittaren följa med i familjens vardag. I centrum står familjen fyråriga son Melker som har autism. – Responsen på kanalen har mestadels varit positiv, och många npf-föräldrar känner igen sig och tycker att de får bra tips och det känns bra att höra, säger Josefine Kvist. Tittarna får bland annat se när Josefine och Melker tränar turtagning och kategorisering och på vilket sätt Melker använder sig av bildstöd. Men på kanalen visar Josefin

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons