Nästa artikel

Samir Badran, före detta Paradise Hotel-deltagare och den ena halvan av popduon Samir & Viktor, är aktuell med den nya serien ”Samir Badran – vägen till toppen”. I programmet kommer tittarna bland annat att få ta del av hur hans adhd-diagnos påverkar hans liv.

I serien kommer tittarna att få en inblick i Samirs liv med både jobb, vardag och fest samt möta hans, vänner och familj. Andra som kommer att synas i programmet är de personer som finns runt omkring Samir för att förenkla hans liv. I en intervju med Nöjesbladet berättar Samir att han har svårt att organisera sina dagar på grund av sin adhd-diagnos. Han får bland annat hjälp av en assistent som också fungerar som coach, en personlig tränare, en chaufför, ett management och en stylist.

– Jag har problem med struktur i mitt liv. Adhd:n gör att jag är väldigt ofokuserad på grejer jag inte tycker är intressanta. Det var kaos i dag. Jag hinner inte med min vardag. Jag ringde min assistent och sa att jag hade panik, säger han till Nöjesbladet.

Programmet ”Samir Badran – vägen till toppen” kommer att visas på streamingtjänsten Dplay och har premiär den 3 januari 2017.

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons