Nästa artikel

  • Jeanette Lilja är 41 år, bor i Sollentuna, är gift och har två barn (nio och fyra år). Hon är aktuell med podden Adhdlivet tillsammans med Linda Andersson.

  • Du kan följa Linda Andersson och Jeanette Lilja via @adhd.livet på Instagram. Podden Adhdlivet finns på Podcaster, Podbean och Acast.

Premium Jeanette Lilja och Linda Andersson är två kvinnor mitt i karriären och familjelivet – och båda har i vuxen ålder fått diagnosen adhd. Med podden "Adhdlivet" vill de räcka ut en hand till alla som också känner sig otillräckliga i vardagen.

Hej Jeanette! Du fick diagnosen adhd förhållandevis sent i livet. Hur gick det till? – Jag hade aldrig tänkt tanken att jag skulle kunna ha adhd! Jag var annorlunda än den generella bilden av adhd, i skolan var jag alltid duktig och skötsam. Jag har känt mig lite ”mycket” ibland och levt med känslan av att inte riktigt passa in. I tidiga tonåren blev jag extremt trött jämt, vid 19 års ålder utreddes jag medicinskt för tröttheten, men inga fel hittades. Då tänkte jag ”jaha

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons