Nästa artikel

  • Christin Edmark.

  • Josefin Svensson.

  • Malin Holm.

Christin Edmark startade plattformen "Kom så flyger vi", Josefin Svensson drog igång Adhd-podden och Malin Holm är en av grundarna till föräldranätverket Barn i behov. Special Nest vill denna torsdag tipsa om våra artiklar om dessa tre kvinnor och deras viktiga engagemang inom npf-området. En gemensam nämnare är att de har varit med om utmaningar och svårigheter som har kunnat vändas till styrkor och framgångar. Missa inte deras berättelser!

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger inom Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Tre artiklar om engagerade personer inom npf-området:

"För mig innebär adhd stora kontraster": Detta är än personlig intervju med intensivvårdsläkaren Christin Edmark som bland annat föreläser för att nyansera bilden av adhd. 

"Ny podd ska ge kunskap om adhd i arbetslivet": En artikel om Josefin Svensson som ligger bakom Adhd-podden där hon intervjuar såväl olika experter som personer som har diagnosen. 

"Kombinationen mellan yrkeskunnande och föräldrakunnande är helt oslagbar": En intervju med Malin Holm som är psykolog, npf-förälder och medgrundare till föräldranätverket Barn i behov.

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons