Nästa artikel

Inkludering, tics och toaträning. Special Nest vill tipsa om den nya säsongen av UR's populära serie NPF-podden som drar igång på måndag. Programmet leds av psykologen Bo Hejlskov Elvén och logopeden Ulrika Aspeflo som handleder lyssnarna per telefon om frågor som rör barn med neuropsykiatriska diagnoser. Special Nest har även tidigare tipsat om flera npf-relaterade poddar som kan ge lyssnaren nya insikter och tankar. Här kommer några exempel:

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger i Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Tidigare poddtips från Special Nest: 

"Ny podd om psykisk ohälsa": Delakänslan-podden från Magelungen riktar fokus på den psykiska ohälsan. Syftet är att skapa större förståelse för psykisk ohälsa och öka samarbetet mellan olika aktörer som är verksamma inom området. 

"Podd av och med psykiatrer": Podden Psykiatrikerna med bland andra Anders Hansen har som målsättning att göra det psykiatriska området mer lättförståeligt och begripligt för gemene man. 

"Podd om syskonskap":  Just detta avsnitt som Special Nest tipsar om handlar om syskonskap. Men Familjebalanspodden, gjord av AnnKatrin Noreliusson, handlar också rent allmänt om olika neuropsykiatriska diagnoser och psykisk ohälsa.

Kategorier: 
Aktiviteter
Annons