Nästa artikel

Ett traditionsbetingat bevis på att det är sommar är att Sveriges Radios följetong med sommarpratare har dragit igång i P1. Special Nest vill passa på att tipsa om Georgios Karpathakis sommarprat från 2015 som fortfarande finns att ladda ner från nätet. Hans uppväxt präglades av missförstånd, stress, alkohol och droger. När han var 24 år förstod han äntligen varför han hade känt sig annorlunda – han har adhd. Nu driver han organisationen Underbara ADHD och arbetar med att sprida kunskap och information om diagnosen. Läs mer om Georgios Karpathakis via länkarna nedan.

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Somliga av våra artiklar ligger inom Premiumformatet, vilket betyder att de är låsta och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Sommartips från Special Nest:

"Adhd – fantastiskt, fruktansvärt och alldeles underbart": Här berättar Georgios Karpathakis om sin uppväxt och bakgrund för vår reporter Malin Askerlund.

"Han sprider kunskap om adhd": Detta är ett referat och länk till att lyssna till Lotta Bromés intervju med Georgios Karpathakis i P4.

"Sommarprat – Georgios Karpathakis": Här är sommarpratet från 2015 där Georgios Karpathakis berättar om fyra bokstäver som fick allt att alla på plats för honom.

 

 

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons