Nästa artikel

Special Nest publicerar artiklar om neuropsykiatri och relaterade ämnen som kan vara av intresse både för personer som jobbar inom npf-området och personer som har diagnoser. Ett ämne som ofta glöms bort och som behöver mer uppmärksamhet handlar om sexualitet och npf. Här tipsar vi om tre artiklar som belyser detta område.

En av artiklarna är en Premium-artikel, vilket betyder att den är låst och endast kan läsas av våra prenumeranter. Om du vill teckna en prenumeration kan du göra det här: http://www.specialnest.se/prenumeration

Special Nests material bli inte inaktuellt på samma sätt som de dagsaktuella nyheter vi tar del av i det dagliga medieflödet. Du kan i stället se oss som en kunskapsbank dit du kan återkomma för att hitta artiklar om det som för tillfället är av intresse för dig. Prova på en gång genom att skriva in ett ämne som intresserar dig i sökrutan på startsidan: www.specialnest.se

Ett urval av Special Nests artiklar om sexualitet och npf:

"Självdestruktivt sex ett komplext problem" – Denna artikel handlar om hur barn och ungdomar som inte mår bra använder sex som ett självskadande beteende.

"Våga prata om sex och relationer" – Detta reportage handlar om vikten av att personer med neuropsykiatriska diagnoser pratar om sex, kärlek och relationer.

"RFSU sprider budskapet "Sex för alla" – En text om RFSU Malmös unika utbildningsprojekt för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Frågor om sexualitet och relationer lyfts på ett informellt sätt på LSS-boenden – av personer som själva har funktionsnedsättning.

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons