Nästa artikel

  • "Jag var omogen och kunde inte riktigt läsa av det sociala samspelet. Ingen ville jobba med mig när vi hade pararbeten och på rasterna brukade folk springa ifrån mig om jag gick fram till dem", säger Alexander Skytte.

  • Med sidan Bokstavspedagogen vill Alexander Skytte sprida kunskap om diagnoser och förbättra skolans bemötande av barn som har npf.

Premium Alexander Skytte var energisk och uppmärksamhetssökande som barn. Detta ledde till att han fick en turbulent skolgång. I dag arbetar han som idrottslärare, driver Facebooksidan Bokstavspedagogen och vill sprida kunskap om npf.

Den 23:e februari publicerades ett inlägg i form av en powerpointpresentation på Facebooksidan Bokstavspedagogen. Den är idrottsläraren och pedagogen Alexander Skytte, 26, som står bakom sidan. I inlägget, som har rubriken ”Att leva med bokstäver”, berättar han om sin stundtals stormiga skolgång som präglades av diagnosen adhd, vilken han fick i årskurs fyra. Detta är bara ett av många inlägg på Bokstavspedagogen, som riktar sig till pedagoger. Alexander Skyttes tanke med sida

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons