Nästa artikel

Enmiljontrettiosextusenåttahundrafem (1 036 805) gånger har artiklar laddats från webbtidningen Special Nest det senaste året – inte dåligt för att vara en liten webbtidning, tycker vi på redaktionen. Vi vill här önska våra läsare Gott Nytt År med en repris av våra sex mest lästa artiklar 2016!

Vi skriver om allt från kategorin "Forskning" till "Liv & Hem” och innehållet är inriktat mot neuropsykiatri och psykiskt mående. Special Nest är till största del en prenumerationstidning och man kan faktiskt säga att våra prenumeranter bidrar till att öka kunskapen om neuropsykiatri i Sverige – stort tack för det!

Så även om du som prenumerant inte känner att du hinner läsa allt vi skriver kan du tänka att andra läser och lär sig mer – vilket verkligen behövs. Redaktionen har tagit fram statistik över vilka artiklar som har lästs mest under 2016 och det är roligt att se att de tre som hamnar i toppen handlar om allt från forskning om hjärnan, till praktiska saker i livet som medicin samt en bra livsberättelse.

De mest lästa artiklarna 2016:

1. "Att röra på sig ger enorma effekter på hjärnan"

2. Så fungerar adhd-medicin

3. Nassim al Fakir: "Låt inte diagnosen begränsa dig"

 

Kunskapsbank med tusentals artiklar
Vi ser också att artiklar som vi publicerat under 2015 fortfarande sprids enormt mycket och att Special Nest används som ett uppslagsverk. Man kan komma åter till de flesta artiklarna och de är fortfarande aktuella. Så du som ännu inte är prenumerant – välkommen till en kunskapsbank med tusentals artiklar och kom ihåg att dina pengar bidrar till att det skrivs mer om neuropsykiatri.

De mest lästa artiklarna 2016 – publicerade 2015:

1. Lugnt bemötande minskar konflikter

2. Släpp uppfostringstänket

3. "Mitt hemmasittande berodde inte på bristande motivation"

Har du tips till oss eller vill berätta din historia? Tveka inte att höra av dig till redaktionen@specialnest.se

Kategorier: 
Aktiviteter
Annons