Nästa artikel

  • "Vi ser nu att fler upptäcker fördelarna med onlinekurser", säger Anna Nordström, digital affärsutvecklare på Natur & Kultur.

  • Malin Reuterswärd är medförfattare till boken Autism och Adhd i skolan – handbok i tydliggörande pedagogik. Nu släpps den som onlinekurs.

Premium Bokförlaget Natur & Kultur har introducerat ett nytt koncept i form av onlinekurser som är baserade på tidigare utgiven litteratur. Syftet är att skapa en flexibel, lättillgänglig och effektiv lärplattform för vetgiriga pedagoger som har knappt om tid. Special Nest berättar om kursen "Autism och Adhd i skolan" som bygger på boken med samma namn.

I många verksamheter har man inte möjlighet att avsätta hela dagar för fortbildning kring exempelvis npf-frågor. När det gäller skolans värld finns barnen oftast i verksamheten och det är svårt att få till gemensamma utbildningar.  Det kan också röra sig om att någon nyanställs på arbetsplatsen vilket gör att hen behöver kunskap som de andra medarbetarna redan har fått. Med webbens utveckling finns nu möjlighet att tillgodogöra sig kunskaper när det passar organisationen o

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Annons