Nästa artikel

  • Amanda och Malin är duon som tillsammans skapar planeringar som hanterar Amandas adhd. Malin är till yrket arbetsmarknadskoordinator för personer med psykisk ohälsa.

  • Syskonen Amanda (född 2006) och Rasmus (född 2009) utgör tillsammans Syskonen Olsson MX Riders. Amanda är också medlem i Team Motogirls som arbetar för att uppmärksamma NPF-diagnoser.

Premium Nu vankas skolstartstider, eller rättare sagt eldprovet i organisatoriska färdigheter för familjer med npf. Familjen Olsson Kronbergs framgångsrecept stavas motivationssamtal, superstrukturerade scheman och tvåhjuliga fysutmaningar. Special Nest skriver om deras bästa knep.

Malin Olsson Kronberg förstod tidigt att dottern Amanda var speciell. I klassrummet var hon subtilt rastlös: fingrarna och fötterna gick medan hon kanade runt på stolen. Att både komma igång och avsluta uppgifter var svårt, skolan slukade all energi vilket gjorde att härdsmältan skedde på hemmaplan. Numera är Amanda tolv år gammal, men inte förrän i våras stod diagnoserna klara: adhd och generaliserat ångestsyndrom (GAD). – I sju år kämpade vi för att få en utredning, vi fi

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons