Nästa artikel

Isabella Löwengrip, som även kallar sig för Blondinbella, ska återigen börja ta adhd-medicin. Detta berättar hon om i ett känslosamt inlägg på sin blogg.

Under rubriken ”Dags för medicin” skriver Isabella Löwengrip om att hon konsumerade adhd-medicin, exempelvis Ritalin, efter att hon blev diagnostiserad med adhd år 2013. Men då tyckte hon inte att medicinerna fungerade bra.

”Det var obehagligt att känna hur någon försökte styra tankegången och tillslut blev jag aggressiv (!), ett tecken på att min hjärna inte gillade medicinen. Då la jag av i samråd med läkare och hittade andra sätt att hantera ruset på, såsom Lergigan, intensiv träning, skippa socker på kvällarna”, skriver hon på sin blogg.

Men nu har hon ändrat sig och tänker testa adhd-medicin igen. Bakgrunden är att hon känt sig rusig och haft svårt att vara stilla.

”Jag har försökt att dölja det för min lilla familj men innerst inne jag har bara velat hoppa runt som en dåre, helst i en uppblåsbar hoppborg åt alla håll, för att bli av med känslan. Enda räddningen är träning eller fastna i en bra bok men det fungerar inte helt och hållet när det är som värst och därför har jag nu bestämt att jag ska testa en tredje medicin Målet är att kunna bestämma själv när jag vill resa på mig från soffan. Så enkelt är det. Eller ja, svårt. Men det vore en dröm”, skriver hon på sin blogg.

Läs hela Isabella Löwengrips blogginlägg: http://www.blondinbella.se/2016/10/dags-for-medicin/

Kategorier: 
Liv & Hem
Annons