Nästa artikel

  • "Om jag hade fått min diagnos tidigare hade jag kanske sluppit de oförklarliga depressionerna i livet", säger Kajsa Ihre.

Premium För omgivningen såg det ut som om Kajsa Ihre klarade av vad som helst, men bakom fasaden levde hon med depressioner och kaos. Först vid 38 års ålder fick hon diagnosen adhd och fick svar på många frågor om sitt liv. Kajsa Ihre var en av föreläsarna på npf-seminariet KIND10 som hölls i fredags. Hon berättade om sitt liv för att lyfta fram kvinnor med adhd och den vardagsproblematik som diagnosen innebär. Special Nest har intervjuat henne.

– Jag gillar inte det där romantiserandet som beskriver adhd som en superkraft. Jag känner mig drabbad av diagnosen när allt är kaos och jag missar saker. Men jag är den jag är och jag har börjat tycka bättre om mig själv efter diagnosen och jag älskar min snabbhet, säger Kajsa Ihre. Kajsa Ihre är 40 år, tvåbarnsmamma och bor i Bromma utanför Stockholm. Hon arbetar som copywriter på ett försäkringsbolag och jobbar ibland extra som yogalärare. I fredags, den 12 juni, förelä

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons