Nästa artikel

  • Vy mot riksdagshuset sett från Gamla stan i Stockholm. Snart dags för val – har du koll på vad riksdagspartierna tycker i frågor som rör personer med npf?

  • Ann-Christin Ahlberg är riksdagsledamot för Socialdemokraterna. 

  • Till intervjun med Special Nest vill Moderaterna inte ha någon specifik person som avsändare. Därför en bild på Ulf Kristersson, partiledare för Moderaterna.

Premium Inför valet den 11 september har Special Nest ställt frågor till varje riksdagsparti. Frågorna berör på olika sätt personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som adhd och autism. Här svarar Socialdemokraterna och Moderaterna.

Socialdemokraterna: Vad gör ni för att korta kötiderna till BUP? – Vi vill att vården vid lättare psykisk ohälsa ska förbättras, att förebyggande och hälsofrämjande insatser för barn och unga i hela landet ska bli mer likvärdig och elevhälsan stärkas för tidig upptäckt och förebyggande av psykisk ohälsa. Vill vill också ha ökade resurser till nationell kunskapsspridning om suicidprevention och stöd till organisationer som arbetar förebyggande. Vad behöver göras för a

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Politik
Annons