Nästa artikel

Nu är det nio år sedan Jessica Stigsdotter Axbergs son fick diagnosen adhd. Hon brukar föreläsa om strategier som har fungerat för dem – men nu delar hon även med sig av dessa på sin blogg. Under hundra dagar bjuder hon på ett tips om dagen.

Jessica Stigsdotter Axberg är grundare och vd för MrsHyper, ett företag som hjälper och stöttar personer med npf-problematik. Hon är övertygad om att ökad förståelse för sin egen diagnos och förståelse från utomstående är avgörande för ett gott liv.

I kampen om att sprida kunskap och förståelse om adhd startade Jessica ett nytt projekt vid årsskiftet. Från och med den 1 januari 2017 lägger hon ut ett adhd-tips om dagen under ”blogg”-fliken på sidan www.mrshyper.se.

– Det har snart gått nio år sedan min son fick diagnosen adhd och gud vad vi har prövat och testat olika saker hemma. Jag brukar föreläsa om dessa strategier, men nu kände jag att det var dags att få dem på pränt, säger Jessica Stigsdotter Axberg.

Rubriker på inläggen hon har lagt upp hittills är bland annat ”Matvägrarens dilemma”, ”Tid, förberedelse och uppfattning” och ”Sova-sött-sagor”.

– Jag plockar ut de 100 bästa tips som har funkat för oss och kanske på så sätt kan inspirera någon att hitta rätt lösning för sig själv eller sin familj. Det spelar ju faktiskt ingen roll om man är barn eller vuxen, tipsen funkar på alla – men måste såklart skräddarsys för alla individer. Det viktigaste av allt: det som inte funkar är fel och det som funkar är rätt.

Kategorier: 
Metoder
Annons