Nästa artikel

  • Läraren och npf-föräldern Alexandra Garle är nu aktuell med en bok som innehåller lättillgängliga och praktiska tips för föräldrar som har barn med npf.

  • Boken Jobbiga underbara ungar är lättläst med många exempel och förslag på praktiska vardagslösningar för familjer med npf.

Premium Idag finns en uppsjö faktaböcker om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, men det är inte alla föräldrar till barn med npf som har kraft och tid att läsa tung facklitteratur. Därför har Alexandra Garle, lärare och mamma till två barn med npf-diagnoser, skrivit en lättläst och visuell bok som ska vägleda vilsna föräldrar.

– Jag hoppas att min bok på ett enkelt sätt kan erbjuda förståelse för barn som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Vi är många som kan underlätta vardagen för dem om vi har rätt kunskaper och verktyg med oss, säger Alexandra Garle. Alexandra Garle är 42 år och gymnasielärare i grunden, men är numera verksam som föreläsare och författare. Hon har precis gett ut boken Jobbiga underbara ungar och dess undertitel praktiska tips från verkligheten beskriver vad den ha

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons