Nästa artikel

  • "Många pratar om barn med adhd, men jag var ju äldre när jag fick min diagnos. Jag tycker att det är intressant att berätta om hur det är för mig", säger Sanna Hogman.

  • Hösten 2023 började Sanna Hogman turnera med föreställningen "God morgon adhd" där hon varvar egen musik med personliga berättelser om livet med adhd.

Premium Artisten Sanna Hogman är aktuell med föreställningen ”God morgon adhd”. Här fångar hon ett liv som har rusat fram i full fart och som sedan har tagit tvärstopp av utmattning och ångest. Redan tidigare när hon uppträdde som sångerska märkte hon att publiken tyckte om hennes mellansnack om livet med adhd. Därför har hon skapat en show om sina erfarenheter. "Det är fint att vi med adhd vågar sticka ut", säger hon i en intervju med Special Nest.

Sanna Hogman hade i flera år turnerat och haft föreställningar på scener i Göteborg, Jönköping och Västervik och även gjort avstickare till Norge. När hon sjungit sina sånger hade hon mötts av fin kritik. Om debutalbumet ”Buss 18 till dig” skrev musikjournalisten Jan Gradvall att ”hon har potential att nå en lika stor publik som Melissa Horn och Marie Bergman." Själv tycker hon att musiken och sången alltid har varit viktiga men bakom kulisserna har hon haft det svårt, utan

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Annons