Nästa artikel

  • Temple Grandin är professor i husdjursvetenskap men har länge varit tongivande i frågor om autism. Hennes liv har också blivit en kritikerrosad semibiografisk film.

  • Navigating Autism av Temple Grandin och Debra Moore gavs ut ifjol. Den finns just nu bara på engelska, men kan höras på ljudbokstjänster eller beställas på nätet.

Premium Nio förhållningssätt är nyckeln till att få unga med autism att fullfölja sin potential, enligt en ny bok av den världskända autismaktivisten Temple Grandin och psykologen Debra Moore. Enligt författarna orsakas många problem av en omgivande vuxenvärld som låter sig styras av sina fördomar och ett fokus på personens brister.

En av de mest framstående personligheterna inom det internationella autismsamfundet, Temple Grandin, är aktuell med en ny bok. I Navigating Autism – som än så länge inte är översatt till svenska – samarbetar hon återigen med psykologen Debra Moore, som har ägnat sin karriär åt personer med autism och dess nära anhöriga. Under de 384 sidorna (eller tio lyssningstimmar, om du föredrar ljudböcker) presenterar författarna nio steg för att öka chansen att en person med autism u

Premium - tillgängligt för prenumeranter

Teckna prenumeration
Kategorier: 
Liv & Hem
Annons